Od PEŠKIRA napravila BRUSHALTER koji je mnogim ženama pomogao pri DOJENJU! Kako vam se čini?

Izvor: Prva.rs, 22.Avg.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od PEŠKIRA napravila BRUSHALTER koji je mnogim ženama pomogao pri DOJENJU! Kako vam se čini?

Pratite nas i na Viberu! Prvo je naučila da šije preko Jutjuba, a zatim je uzela sve peškire iz stana i počela da pravi svoj prvenac. Zatim je uzorke poslala svojim prijateljicama, takođe novopečenim mamama, ne bi li videla iskrene utiske. Sve drugarice su bile oduševljene i rado su je podržale da proizvod lansira na više.


Brushalter je napravljen od mekanog peškira, savijenog na krajevima prateći liniju dojki, koji je imao cilj da upija mleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << tokom dojenja deteta. Takođe, prijatan je za osetljive bradavice.
Pravi naziv je "ta-ta držač za grudi", koje mnoge žene odmah posle povratka kući skinu pravi grudnjak i stave ovaj, jer kako kažu, udobnost koju on pruža je neprocenljiva.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.