Novi načini da nosite bele farmerke

Izvor: B92, 04.Maj.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi načini da nosite bele farmerke

Moderne i praktične mogućnosti za sve prilike…

Bele farmerke nisu praktične? One su relevantne samo za leto? Zaboravite sve ove teorije i pronađite odgovarajuće bele farmerke koje će postati vaš obavezni i omiljeni odevni komad u ormaru.

Modne kuće sa svetskom reputacijom (Etro, Chloe, Balmain, Stella McCartney) su ovog proleća, govorile na temu lakih pantalona napravljenih od teksasa. Dizajneri vole uske krojeve, ali u ponudi brendova možete naći i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skraćene modele, culottes, pa čak i zvonaste pantalone.

Bele farmerke možete lako kombinovati, a mi imamo nekoliko predloga za vas:

Jakna u pastelnim bojama, pamučna bluza i sandale - su možda najpoznatiji dodaci belim farmerkama. Idealna kombinacija za letnje zabave i za šetnje. Ne zaboravite naočare za sunce!

Spektakularan izgled može biti kreiran, dodavanjem tunike belom džinsu. Bele farmerke, tunika, marama oko vrata i niske potpetice - Modna jednačina za svaki dan. Torba na dugom lancu će doneti boemski zvuk vašem izgledu.

Potpuno bela odeća je prihvatljiv izgled i nije namenjena samo nevestama ili lekarima. Da ne izgledate dosadno, kombinujte nekoliko sličnih nijansi bele (od mlečno bele do tona slonovače) i odaberite modne dodatke u neutralnim bojama.

Ove sezone moderne su sandale sa vezicama, a one će izgledati neodoljivo ako ih kombinujete sa uskim belim farmerkama. Možete se odlučiti za mantil-haljinu, ona će biti odličan izbor.

Uske farmerke i bela košulja u istom tonu će biti odlična "baza" za lagani kaput sa grafičkom štampom. Uz ovu odevnu kombinaciju najbolje pristaju papuče koje su u vrhu trendova ove sezone.

Kombinacija crne i bele je klasika. Predlažemo da se opredelite za crno-belu odeću i kombinujete različite stilove: rokerske čizme sa čipkanom bluzom sa golim ramenima. I ne zaboravite na čoker ogrlicu koja je apsolutni favorit sezone.

Ko kaže da bele farmerke odgovaraju samo za leto? Beli teksas je klasičan, baza garderobera i izgleda odlično i van sezone - sa konciznim crnim kaputom, beretkom i mokasinama.

Bele farmerke sa prugastim prslukom ne mora nužno da zvuči kao priča o krstarenju ili rivijeri. Završite izgled dugim prslukom i torbom od sjajne kože.

Klasično rešenje - kombinacija bele i tamno plave, crne ili camel. I koristiti ih sve odjednom, baš kao i Aleksa Čang - to je win-win kombinacija!

Bele farmerke možete kombinovati sa košuljom od plavog teksasa i ne možete pogrešiti. Najjednostavniji način da upotpunite izgled jeste da odaberete torbu, cipele i pojas u prirodnim braon tonovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.