Nova DM drogerija u Beogradu – uslužuje vas Sara Jovanović!

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Avg.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova DM drogerija u Beogradu – uslužuje vas Sara Jovanović!

Nova DM drogerija danas je otvorena u centru Beograda – preko puta zgrade Politike.

Čekaju vas popusti do 50 odsto na određene proizvode, 50 odsto na Somat proizvode i 35 odsto na određene Nivea proizvode.

Takođe vas očekuju vredne nagrade, mnoštvo poklona i zabava za najmlađe posetioce u periodu od 14 do 20 sati.

Od 18 do 19 časova na redu je humanitarna prodaja, kada će Sara Jovanović raditi na kasi a sav prihod biće doniran Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu Stari grad.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Otvorena nova DM drogerija u Makedonskoj ulici

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Nova DM drogerija otvorena je danas u 8 sati u Makedonskoj ulici, preko puta zgrade "Politike", a deo prihoda od današnje prodaje namenjen je u humanitarne svrhe...Brojne posetioce nove DM prodavnice danas su dočekale i vredne nagrade, kao i pokloni i zabava za najmađe...Poznata pevačica Sara Jovanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.