Nosite šešir kao Džesika Alba

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Mar.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nosite šešir kao Džesika Alba

Lepa glumica Džesika Alba je prava zaljubljenica u šešire. Čak nam deluje da je šešir postao njen zaštitni znak, jer se često možeti videti u casual izdanjima kako šeta ulicama sa šeširom na glavi. Pošto nam se vraća moda iz prošlosti, a ove sezone su aktuelni stil sedamdesetih, kao i boho stil, nemojte se stideti već budite smele i ukrasite svoju glavu nekim lepim šeširom. Izbor je veliki, a vi izaberite sebi najlepši. Pogledajte naš predlog šešira kojima biste mogle da ulepšate svoj stil. Foto:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Nosite šešir kao Džesika Alba

Izvor: Svet, 27.Mar.2015

Lepa glumica Džesika Alba je prava zaljubljenica u šešire. Čak nam deluje da je šešir postao njen zaštitni znak jer se često možeti videti u opuštenim izdanjima kako šeta ulicama sa šeširom na glavi.. Pošto nam se vraća moda iz prošlosti, a ove sezone su aktuelni stil sedamdesetih i boho...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.