Neka trening bude zabavan: 50 super načina za preskakanje vijače!

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Jun.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka trening bude zabavan: 50 super načina za preskakanje vijače!

Na putu do savršene forme jedina prepreka s kojom se morate suočiti je vijača! Foto: Guliver/Thinkstock Presakaknje vijače samo po sebi je veoma intenzivna aktivnost iz razloga što vam vaše ruke nameću tempo koji nogama nije jednostavno da prate. Pročitajte i… Pet dobrih razloga za trening s vijačom Preskakanje vijače je kao vožnja bicikla, ono se ne zaboravlja te gotovo da nema osobe koja u svom detinjstvu ovaj vid vežbanja nije isprobala. Ipak, ukoliko vam to nije bila uobičajena >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << aktivnost u doba kada ste bili dete danas je pravo vreme da započnete aktivno preskakanje konopca, naročito ako vodite bitku sa suvišnim masnim naslagama. Kako da pravilno uradite ovaj trening, i kako ga možete učiniti zabavnim pročitajte na sledećim stranama i pogledajte u video snimku koji smo pronašli za vas. 

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neka trening bude zabavan: 50 super načina za preskakanje vijače!

Izvor: Svet, 30.Jun.2016

Na putu do savršene forme jedina prepreka s kojom se morate suočiti je vijača!. Foto: Guliver/Thinkstock Presakaknje vijače samo po sebi je veoma intenzivna aktivnost iz razloga što vam vaše ruke nameću tempo koji nogama nije jednostavno da prate.. Pročitajte i… Pet dobrih razloga za trening...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.