Na kakve sve gluposti pristajemo pod izgovorom ljubavi?

Izvor: Naša Svadba, 23.Okt.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kakve sve gluposti pristajemo pod izgovorom ljubavi?

Od postanka sveta, verovatno se ni o jednoj temi nije toliko pisalo koliko o ljubavi. Od nauke koja je pokušala da je stavi pod mikrosokop, pa do petparačkih ljubavnih romana, tema ljubavi verovatno nikada neće biti iscrpljena. Shodno tome koja perspektiva nam je najbliža, o njoj stvaramo određene stavove, a neki od tih stavova su čiste zablude. No, može li se nešto što je, na prvi pogled, iracionalno i nekontrolabilno, smatrati stavom? I kako to neko može da ima pogrešan stav o ljubavi?
Svadbe obično impliciraju ljubav, danas više nego ikad. To je, donekle, ironično, pošto su brakovi koji su ranije nastajali često bili bez te "ne mogu da živim bez tebe" komponente romantične i strastvene ljubavi, a bivali su...

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.