Letovanje u septembru: Ovo su razlozi zašto je dobro ići na more van sezone!

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Sep.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u septembru: Ovo su razlozi zašto je dobro ići na more van sezone!

Večita borba pred početak sezone zvana “ko će uzeti bolji termin za godišnji”, dogodi nam se svake godine. Ukoliko ste tužni što je vaš godišnji van sezone, verujte da nemate razloga za tugu. Dok se drugi brčkaju u junu ili julu, uzmite i vi ono najbolje od letovanja u septembru.

Trend letovanja van sezone postaje polako popularan i kod nas. To shvatite tek kad vidite ponude turističkih agencija koje su mnogo pristupačnije. Ovo su samo neki od razloga zašto je dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << letovati van sezone.

Manja gužva

Sigurno među vama ima onih kojima smeta gužva na plaži i svakodnevna potraga za dobrim mestom na pesku. To vam se van sezone neće dogoditi jer ima mnogo manje turista. Samo ćete biti u dilemi da li peškir pomeriti ipak na neko drugo mesto.

Jeftinije je

Osim što su turistički aranžmani jeftiniji, manje novca potrošićete i na sve ostale usluge. Hrana i piće su najčešće na popustu, jer je kraj sezone. Takođe i svi drugi vidovi zabave, ulasci na bazen, iznajmljivanje ležaljki su mnogo pristupačniji. Velika je verovatnoća da ćete već za sledeću sezonu pazariti odličan kupaći za mnogo manje novca.

Jesenji šoping

Verovali ili ne, van sezone baš na moru, možete obaviti i jesenji šoping. Mnoge radnje i robne kuće već krajem avgusta izbace jesenju kolekciju i to mnogo jeftiniju, kako bi i turisti kupovali. Kasnije se hvalite kako ste svoje jesenje čizme kupili na moru.

Poznati na plaži

Van sezone ne letuju samo oni koji žele da potroše mnogo novca, već i poznate ličnosti, kako bi se sakrili od gužve i paparaca. Dobro osmotrite, možda se vaš omiljeni glumac sunča na istoj plaži kao i vi.

Kiša ne ometa kupanje

Kišovito vreme na moru, koje vas, pogotovo, može zadesiti ove sezone, ne remeti kupanje. U primorskim mestima temperatura mora zadovoljavajuća je i nekoliko meseci van sezone, a kiša će vas samo osvežiti. Čak je i romantično biti u vodi dok pada kiša.

Autor: Life Content, J.J.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.