Kris Hamfriz: Bivši suprug Kim Kardašijan prokomentarisao njene golišave fotke

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Nov.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Hamfriz: Bivši suprug Kim Kardašijan prokomentarisao njene golišave fotke

Kim Kardašijan nam je sve pokazala. Videli smo je potpuno golu, videli smo kako se svet poigrao sa njenim fotografijama, saznali ko je muškarac koji ju je mazao uljem za čuvenu naslovnicu…

Sada se povodom ovih fotografija oglasio i starletin bivši suprug Kris Hamfriz.

Hamfriz je u jednoj radio emisiji upitan da prokomentariše gole fotke koje su “zapalile internet”. Košarkaš je samo kratko odgovorio:

Ne obraćam pažnju na gluposti koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << potpuno nevažne u mom životu“.

Kim i Kris venčali su se u avgustu 2011. godine i nakon samo tri meseca podneli papire za razvod braka zbog “nepremostivih razlika”.

Izvor: Life Content

Foto: Fame, Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.