Kim i Kanje zakupili sprat hotela za malu Nort

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Sep.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim i Kanje zakupili sprat hotela za malu Nort

Reper Kanje Vest i starleta Kim Kardašijan nikada ne škrtare, pa tako ni ovoga puta nisu. Zakupili su čitav sprat kako bi tri noći mogli da uživaju u luksuzu.

Kanje trenutno ima dogovoreno nekoliko koncerata u Australiji, a Kim i jednogodišnja Nort su došle zajedno sa njim kako bi cela porodica bila na okupu.

Par je izdvojio skoro 22.000 evra kako bi iznajmili ceo sprat u hotelu Langam u Melburnu. Oni žele da njihova kćerkica može >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << slobodno da trčka kao da je kod kuće. Kim i Kanje su u glavnom apartmanu, Nort ima svoju sobu u kojoj je s dadiljom, a ostale sobe su za telohranitelje, šminkere i asistente.

Autor: Life Content, M. G.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.