Kim Kardašijan: Nort će morati sama da se izdržava – kao ja!

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Okt.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: Nort će morati sama da se izdržava – kao ja!

Iako je mala Nort Vest kćerka poznatog para na svetu koji zarađuju milione, to ne znači da će imati lagodan i bezbrižan život, ako je verovati njenim slavnim roditeljima.

Kim Kardašijan nedavno je izjavila da će njena kćerka morati da pronađe posao i da se sama izdržava kada poraste.

“Kada sam bila mlađa, štedela sam kako bih kupila jednu Dolce & Gabbanna haljinu koju sam jako želela, a u srednjoj školi svojim novcem sam kupila Prada cipele >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << koje roditelji nisu hteli da mi kupe”, ispričala je u jednoj emisiji i nastavila:

“Sećam se da su koštale 400 dolara i morala sam da štedim godinu dana da bih ih imala… Ništa nismo dobijali od naših roditelja, morali smo da nađemo posao kada bismo nešto želeli. Tako da sam ja radila u butiku i štedela.”

Rijaliti zvezda dodaje: “Rekla sam svojim prijateljima: ‘Pitam se koji će biti njen prvi posao.’ Oni su bili iznenađeni i pitali su me: ‘Šta? Ona će da radi?’ Da li se šalite? Naravno da hoće! Moraće da radi da bi imala ono što želi.”

A na pitanje šta misli da bi moglo da bude zanimanje njene mezimice, Kim kaže: “Ne znam. Ona voli modu. Možda će biti dizajner. Ko zna? Prerano je za reći.”

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.