Kejt Vinslet o “Titaniku”: Rouz nije morala da pusti Džeka

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Feb.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Vinslet o “Titaniku”: Rouz nije morala da pusti Džeka

Prošlo je dve decenije od trenutka kada su Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio postali najpopularniji filmski par. Prisno prijateljstvo se sa velikog ekrana, odnosno sa palube “Titanika”, preselilo i u stvaran život, a lepa Kejt je, u emisiji Džimija Kimela, objasnila zbog čega toliko uživa u Leovom društvu. Foto: PrintScreen – Neverovatno je da se ljudi i posle dvadeset godina oduševljavaju kada nas vide zajedno. To je zaista lepo. Iskrena prijateljstva su prava retkost u filmskom svetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i ja sam veoma ponosna na ovo što nas dvoje imamo – rekla je Kejt, koja će se Dikapriju pridružiti i na dodeli Oskara, budući da su oboje među nominovanima. – I danas često pravimo šale na račun naše romanse u “Titaniku”, koja se, kao što znate, završila tragično, pošto je Rouz pustila Džeka da se smrzne u ledenoj vodi i potone zajedno s brodom. Ali, sigurna sam da je na onim vratima na kojima sam ležala bilo mesta i za njega – našalila se britanska glumica.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

I "TITANIK" NE BI BIO "TITANIK"! Kejt Vinslet: Rouz nije baš morala da pusti Džeka da se udavi

Izvor: Blic, 03.Feb.2016

Glumica Kejt Vinslet je najzad rekla ono što fanovi Titanika znaju dve decenije - Džek nije morao da se udavi i priča bi imala potpuno drugačiji epilog...Kejt Vinslet i Leonradi Dikaprio su jedan od najpopularnijih filmskih parova ikad. Publiku su osvojili pre dvadeset godina kao Džek i Rouz u "Titaniku"...Danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.