Hju Grant neće igrati u novom filmu o Bridžet Džons?

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Okt.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Grant neće igrati u novom filmu o Bridžet Džons?

Slavni 54-godišnji britanski glumac Hju Grant nedavno je na radiju izjavio da neće učestvovati u sledećem nastavku serijala o Bridžet Džons.

Čini se da će treći nastavak serijala filmova o avanturama Bridžet Džons biti bez glumca Hjua Granta, piše Hollywood Reporter.

“Odlučio sam ne učestvovati. Ali mislim da će ga svejedno snimiti. Knjiga je odlična, ali scenario je poprilično različit – barem onaj scenario koji sam ja video pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nekoliko godina”, rekao je Hju Grant.

Hju Grant je glumio Danijela Klivera u prva dva filma o Bridžet Džons koji se temelje na knjigama Helen Filding. Poslednja knjiga Bridget Jones: Mad about the boy 2013. se pojavila u knjižarama i poslužiće kao početna tačka za treći film.

Izvor: tportal.hr, M.G.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.