Godine joj ne mogu ništa, i dalje je neodoljivo seksi

Izvor: B92, 13.Dec.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine joj ne mogu ništa, i dalje je neodoljivo seksi

Kako bi proslavili dolazak nove godine, magazin "Love“ pripremio je specijalan kalendar, a jedna od zvezda je ni manje ni više nego legendarna glumica i model Pamela Anderson koja se pojavljuje u seksi crno-belom videu.

Dugi niz godina Pamela Anderson bila je simbol seksepila i definitivno najpoželjnija plavuša na planeti. Upravo ovo je i razlog zašto je magazin "Love“ upravo nju odbrao za najnovije izdanje kalendara.

Četrdesetsedmogodišnja zvezda serije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Čuvari plaže“ ostavila je crveni kupaći kostim kod kuće, ali se podjedanko udobno osećala u crnom donjem vešu dok ponosno pozira i pokazuje svoju savršenu figuru. Čak joj je u jednom trenutku toliko bilo prijatno da je otkrila možda više nego što je planirala, ali morala je da se izbori sa mlađim koleginicama koje su takođe sudelovale u pravljenju ovog seksi kalendara.

Pored Pamele, koja je najstarija zvezda kalendara, pojavljuju se i mlađe zvezde kao što su manekenke Lili Aldridž, Miranda Ker, Kendal Džener, Kara Delevinj...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Je l' vam je nedostajala?

Izvor: Mondo, 13.Dec.2014

Obnažena Pamela Anderson je pravi "melem za oči" dok pozira za novi kalendar "Love" magazina...Foto: YouTube.. U promo videu za predstojeći kalendar, Pamela (47) začikava u seksi donjem vešu i izgleda fantastično!..Nakon što se proslavila na naslovnici "Plazboy" magazina i ulogom u "Čuvarima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.