Džud Lo čeka peto dete sa 18 godina mlađom devojkom

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Okt.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džud Lo čeka peto dete sa 18 godina mlađom devojkom

Britanski glumac Džud Lo saopštio je da će po peti puta postati tata. Naime, njegova bivša devojka, 18 godina mlađa Ketrin Harding, poznata kao Kat Kaveli, trudna je pet meseci.

Četrdesetjednogodišnji glumac upoznao je Ket pre nekoliko meseci. Zajedno su proveli šest nedelja u Pragu, gde je Lo snimao film, a ubrzo posle toga su odlučili da se raziđu.

Iako više nisu u vezi, glumac je već preuzeo sve finansijske obaveze, a Ketj se preselila kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << bi mu mila bliže i kako bi se zajedno starali o detetu.

“Iako nisu više u vezi, oboje su posvećeni tome da odgoje svoje dete. Ovo je njihova privatna stvar i više neće govoriti o tome”, piše u službenom saopštenju slavnog glumca.

Džud Lo otac je četvoro dece. iz braka sa Sedi Frost ima sinove Refertija i Rudija, te kćerku Iris. U kratkoj vezi s manekenkom Samantom Burk pre pet godina dobio je kćerku Sofiju .

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.