Donatorsko veče za Obrenovac u ambasadi Kanade

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Okt.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donatorsko veče za Obrenovac u ambasadi Kanade

U ambasadi Kanade u Beogradu održano je donatorsko veče u organizaciji hora “The Internacional Belgarde Singers”, Fonda B92, magazina “Hello!” i ambasade Kanade.

Pod sloganom “Tri hora i prijatelji, muzika za Srbiju” prisutni su uživali u kvalitetnom muzičkom programu koji je vodila poznata glumica i prvačica Ana Sofrenović.

Gostima je putem video poruke dobrodošlicu poželeo odlazeći ambasador Kanade Roman Vaščuk. Usledil su nastupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << hora “The Internacional Belgarde Singers” i “Sveti Joakim i Ana” uz koje su pevali Ana Sofrenović, solista Predrag Gosta i sastav “Trio Classica Aeterna”. Završnica oficijalnog dela bila je rezervisana za hor “Viva Vox” koji je oduševio publiku i izazvao ovacije prisutnih.

Brojni gosti, ugledne ličnosti poput princeze Jelisavete Karađorđević i Dragana Babića, novinarki Sandre Perović, Irine Radović, Kristine Radenković, Snežane Dakić, kreatorke Suzane Perić, spisateljice Natalije Dević i Vesne de Vinče, pevačice Sare Jovanović, upravnice Galerije Matice Srpske Tijane Palkovljević pokrajinskog sekretara Branislava Bugarskog, direktora medijskih agencija Sandre Radujko, Marina Šimurine i mnogih drugih, uživali su u koktelu koji je pripremio Kanadski Klub i vinarija “Temet”.

Sve zvanice donirale su novac kupovinom ulaznice, a prikupljeni prihod namenjen je obnovi pedagoške ustanove “Perka Vićentijević” iz Obrenovca.

Autor: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Boško Karanović, Life Content

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.