Danas je dan muškaraca: Priredite mu nezaboravno iskustvo u krevetu

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Nov.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je dan muškaraca: Priredite mu nezaboravno iskustvo u krevetu

U više od 50 zemalja sveta danas se obeležava Međunarodni dan muškaraca, koji je Unesco ozvaničio 1999. godine.

Tim povodom dajemo vam nekoliko jednostavnih saveta kako da vašem dragom ulepšate dan i priredite mu zadovoljstvo koje neće uspeti da izbaci iz glave.

Novi trikovi

Muškarac želi da bude s nekim ko s vremena na vreme želi da isproba nove trikove. To ne znači da treba da idete u ekstreme. Samo budite otvoreni prema idejama. Savršena >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << prilika da to učinite već danas!

Hvalite ga

Obično mislimo da su žene te kojima treba ohrabrenje za izgled, ali i muškarci imaju svojih nesigurnosti. Ženi koja uvek nađe nešto da pohvali kod svog partnera nikada neće patiti od manjka pažnje.

Šefovanje

Nije kliše. Muškarac želi ženu koja će mu reći šta želi – barem u spavaćoj sobi. Većina muškaraca će biti zahvalna za malo instrukcija, posebno ako to znači da će vas uspešno zadovoljiti.

Mislite na seks

Žena koja misli na seks zna kako da ga unese u život izvan spavaće sobe – i to je seksi. Pošaljite mu seksi poruku ili budite zaigranije u javnosti.

Ispunjenje maštarija

Muškarac žudi za nekim ko će slušati njegove fantazije – i njemu govoriti svoje. Ne morate mu ispuniti tačnu fantaziju, ali možete se dogovoriti kako da se oboje osećate prijatno. Stvarajte zajednički scenario.

Masaža

Koji muškarac ne želi ženu koja ga masira? I ne samo onu seksualne vrste, iako ona može biti vrlo erotična.

Čipka

Možda mislite da vam se ne isplati da dajete novac na skup donji veš koji će ionako za par sekundi završiti na podu. Ali muškarci su vizuelni tipovi, stoga ga počastite ovim zadovoljstvom.

Izvor: 24sata.rs

M.G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.