Da li su koleginice s pravom ljubomorne na nju?

Izvor: B92, 19.Sep.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su koleginice s pravom ljubomorne na nju?

Poznata manekenka Kendal Džener obradovala je juče svoje pratioce na Instagramu zadivljujućom golišavom fotografijom na kojoj se vidi njena besprekorna figura...

Kendal nije ostavila nikakav komentar – bio je suvišan jer slika sama govori za sebe.

Kendal je možda visoka i mršava, ali poseduje jednu odliku zbog koje bi joj mnoge devojke sa modne piste pozavidele – savršeno oblikovanu guzu koja je postala zaštni znak sestara Kardašijan.

Poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manekenka time je dokazala da vitke lepotice mogu biti podjednako zanosne kao dame sa oblinama.

Možda će njene koleginice konačno shvatiti da s pravom zaslužuje stečenu popularnost.

Šta vi mislite o tome?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sestra Kim Kardašijan prošetala celulit na pisti pa joj sada traže da smrša 8 kilograma

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 13:54

Za Kendal Džener i njenu manekensku karijeru nevolje ne prestaju. Jedan australijski tabloid raspucao je preko cele naslovne strane Kendal sa modne piste i njen celulit na butinama, a slika je propraćena pričom da joj modni magovi traže da pod hitno smrša..."Predebela si za pistu" naslov je u magazinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.