Brzi zimski ručak

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Jan.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzi zimski ručak

Glavna i odgovorna urednica časopisa Lepota i Zdravlje, Lidija Ćulibrk priprema za vas Brzi zimski ručak. Količina je dovoljna za dve osobe Šta vi preporučujete redakciji LiZ i ostalim čitateljkama portala Lepota i Zdravlje? Najbolje recepte ćemo objaviti, a vi ih šaljite na e-mejl adresu: www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com Za Brzi zimski ručak je potrebno: Jedno belo meso 4 parčeta bundeve 1 šolja kus kusa Pola konzerve pasulja Soja sos Celerova so Paprika Ulje od semenki grožđa Prvo stavite bundevu da se peče u malo nauljenoj tepsiji na 220 stepeni. Sada može da se nađe bundeva isečena na kocke pa to olakšava posao. Za to vreme meso isecite na tračice. Pustite bundevu da se peče oko 20 minuta a meso kratko ispržite na ulju, dodajte papriku i soja sos i pustite da se par minuta dinsta. Kus kus prelijte vrelom, kipućom vodom (2 šolje) i pustite da je upije. Dodajte pasulj iz konzerve. Drugu polovinu pasulja istresite u činijicu i upotrebite ga sutradan u nekoj salati. Servirajte kao na slici. Uz ovo jelo odlično ide zelena salata.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.