Brusevi sa magnetnim kopčama

Izvor: S media, 16.Dec.2010, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brusevi sa magnetnim kopčama

Sve danas podleže inovacijama pa tako i brushalteri. Novina je u tome da se sad kopčaju uz pomoć malih, gotovo nevidljivih magneta, piše "Daily Mail".

Spone na prednjem delu grudnjaka dizajnirane su tako da ih je vrlo lako sastaviti. Grudnjaci se mogu kupiti u kombinaciji s gaćicama, koje se po istom principu "kopčaju" sa strana.

No, mesta prevelikom uzbuđenju nema, budući da ovi "izumi" čiji dizajn potpisuje Laetitia Sćlumberger nisu nimalo jeftini. Grudnjak i gaćice u kompletu koštaju gotovo 200 eura.

Trgovci zadovoljno ističu kako su magnetne kopče najveća inovacija u dizajniranju donjeg veša.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Konačno napravljen grudnjak koji ćete bez problema skinuti

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Dec.2010

Izgleda da je bitka sa komplikovanom kopčom grudnjaka konačno dobijena. Iz Francuske stiže nova linija donjeg veša. Grudnjaci koji umesto klasične kopče imaju veoma male magnete, tako napravljene da se mogu otkopčati sa minimalnim trudom. Uz njih idu gaćice koje takođe

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.