Amal Kluni nas je najviše fascinirala u 2014.

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Dec.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal Kluni nas je najviše fascinirala u 2014.

Amal Kluni je najfascinantnija ličnost u 2014. godini, sudeći po Barbari Volters.

Barbara Volters, ugledna američka novinarka i tv voditeljka, svake godine bira najuticajniju ličnost. Dok su ranije ovu “titulu” dobijali Nelson Mendela i Majka Tereza, ove godine osoba koja je najviše fascinirala svet je supruga glumca Džordža Klunija, advokatica Amal Kluni.

Lepa je, prefinjena i pametna. Nije ni čudo što najpoželjniji neženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Holivuda nije mogao da joj odoli“, kaže Barbara.

Amal Kluni bila je poznata kao uspešna advokatica i ranije, a o tome najbolje svedoče imena koja je zastupala – Džulijan Asanž i Kofi Anan.

Osim toga, borila se za ljudska prava na Bliskom Istoku, ali izgleda da je udaja za Džordža Klunija bila njen najunosniji posao do sada.

Autor: Life Content, M.K.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna titula za gospođu Kluni: Amal proglašena za najfascinantniju osobu 2014!

Izvor: Svet, 16.Dec.2014

Amal Alamudin je nekadašnja savetnica Kofija Anana, međunarodno priznati advokat za ljudska prava, zastupnica Džulijana Asanža i nekadašnje ukrajinske premijerke Julije Timošenko, i supruga Džordža Klunija. A sada je dobila još jednu titulu – proglašena je za najfascinantniju osobu 2014....

Nastavak na Svet...

Brak joj je obezbedio titulu najuticajnije žene u 2014.

Izvor: B92, 16.Dec.2014

Barbara Valters, čuvena američka novinarka, za najfascinantniju ličnost 2014. godine proglasila je Amal Kluni. Pre Amal, među pobednicima su se našli Nelson Mandela i Majka Tereza…..Barbara Valters izjavila je da je tridesetšestogodišnja lepotica sada popularna koliko i Džeki O., Princeza Dajana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.