GOTOVI SMO - VEČERAS JE SMAK SVETA: Razoran zemljotres označiće kraj naše planete

Izvor: NaDlanu.com, 28.Maj.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVI SMO - VEČERAS JE SMAK SVETA: Razoran zemljotres označiće kraj naše planete

Spremite se, pošto je za danas najavljen smak sveta, tačnije izuzetno jak zemljotres koji će dovesti do kraja naše planete.

Moćan zemljotres bi po predviđanju holandskog naučnika Franka Hogerbetsa,večeras trebalo da u potpunosti uništi Kaliforniju. On tvrdi da će cela Kalifornija završiti pod morem, posle čega će i Japan biti pod udarom cunamija, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji do sada nisu viđeni. Taj scenario bi, po Hogerbetsu, bio uvod u smak sveta, međutim stručnjaci tvrde da je ipak mala šansa da se zaista desi ovako nešto.

No, kako kaže holandski naučnik, zemljotresi koji će se dogoditi su znato jači od katastrofe koja je nedavno pogodila Nepal. On je napomenuo čak i da je čuveni Nostardamus predvideo nešto slično, zbog čega je svima preporučio da imaju spreman plan za bekstvo.

Pogledajte detaljno objašnjenje.





Mislite da su predviđanja tačna?

dum

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.