Dečiji sajam u Beogradu 20-22.5.

Izvor: B92, 13.Maj.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečiji sajam u Beogradu 20-22.5.

U Beogradu se od 20. do 22. maja u hali III Beogradskog sajma održava 7. Campina Fruttis Dečiji sajam i sajam za bebe.

Njemu će prethoditi predsajamsko druženje u holu Delta city-ja u nedelju 15. maja od 16 do 18 časova kada će biti predstavljen deo programa.

U druženju će učestvovati hor Dečijeg kulturnog centra Beograda, Muzička radionica Mari Mari, Marko mađioničar, Piruetice iz Inđije, ritmičarke Palilule, mali plesači i fitnes igrači iz Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i okoline i mnogi drugi. Na samoj manifestaciji desetine izlagača ponudiće i predstaviti brojne proizvode za decu.

Na 7. Campina fruttis dečijem sajmu roditelji će na jednom mestu moći da kupe ponešto od odeće, obuće, grickalica, igračaka, bicikl i druge sportske rekvizite, upoznaju se sa vrtićima i školama stranih jezika, organizacijama za brigu o deci, onima koji pomažu da deca zdravo rastu, knjigama i časopisima za decu i roditelje.

Ako žele da saznaju kojim sportom dete može da se bavi, sve potrebne informacije dobiće na štandu Sportskog Saveza Srbije i niza sportskih saveza i organizacija.

Decu očekuje besplatan program na bini pun igre i pesme, uživanje u prezentaciji sportova, veštačka stena, maskiranje na prostoru Žandarmerije Beograd, poligon Saobraćajne policije ispred hale ali i nagradne igre poput Campina vrućih stolica na bini, Campina trke u džakovima na sportskom terenu i urnebesni Nestle ples beba.

Sajam podržava Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta, a sa posetiocima će se družiti proslavljene sportistkinje Milena Reljin i Tanja Petrović, ali i srpski stonoteniski reprezentativci Bojan Crepulja i Monika Molnar.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvaranje Palilulske olimpijade kulture

Izvor: GledajNapred, 13.Maj.2011

MANIFESTACIJA. - Završni program sedme Palilulske olimpijade kulture (POK) biće održan 14. i 15. maja, u Dečjem kulturnom centru Beograda i Petoj beogradskoj gimnaziji...Takmičenje u brejkdensu, na kom se očekuje više od sto učesnika, održaće se 14. maja u 16.00 u DKCB-u. Istog dana od 19.00...

Nastavak na GledajNapred...

Sedmi dečiji sajam od 20. - 22. maja

Izvor: Crtaci.info, 14.Maj.2011, 15:50

Sedmi dečiji sajam pod nazivom "VII Campina Fruttis Dečiji sajam" biće održan od 20. do 22. maja 2011. godine na Beogradskom sajmu u hali 3, a sajam će tokom ta tri dana pratiti i sajam za bebe.. . . Tradicionalno veliki broj izlagača predstaviće i ponuditi proizvode i usluge namenjene najmladjima,...

Nastavak na Crtaci.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.