Znate li ko je njena devojka? (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Dec.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li ko je njena devojka? (FOTO)

Glumica iz "Američke horor priče" navodno u vezi sa 30 godina starijom glumicom!

Sara Polson (40), zvezda serije "Američka horor priča", navodno je u vezi sa glumicom Holand Tejlor, koja ima 72 godine.

Tejlorovu znate kao mamu, ili "Sotonu" iz serije "Dva i po muškarca", a Sara je do sada igrala u svim sezonama "Američke horor priče", i to različite uloge, u skladu sa "tradicijom" serije.

Polsonova je bila u vezama sa muškarcima do 2004, kada je započela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << romansu sa glumicom Čeri Džons (59). Rastale su se pet godina kasnije, a Polsonova je svoje seksualno opredeljenje nazvala "fluidnim".

Tejlorova je za američku štampu rekla da je njena nova devojka "dosta mlađa", i da razmišljaju o braku. Tabloidi su preneli da je reč upravo o Sari, čije slike starija glumica često kači na drušvene mreže.

Tejlorova je ranije sopstvenu seksualnost opisala hrabrim rečima, bez uvijanja.

"Ne postoji razlog da 'izađem iz ormara', jer ja jesam van njega i živim ponosno van njega", rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.