Zbog ovoga treba da imate seks svakog dana

Izvor: medio.rs, 29.Dec.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga treba da imate seks svakog dana

Seks pomlađuje, i to za priličnu količinu godina - osobe koje redovno imaju seks izgledaju 7 do 12 godina mlađe od svoje biološke dobi.

Foto: Lies Thru a Lens/Flickr.com

Seks ima značajan uticaj na zdravlje, i to ne samo na psihičko - jer niste napeti i nervozni zbog toga što ste izbacili stres iz sebe, nego i na fizičko.

Recimo, redovan seks je odličan za imunološki sistem - istraživanja su pokazala da seks nekoliko puta nedeljno diže nivoe imunoglobina, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << antitela koja štite od raznih prehlada i infekcija.

Uz to, seks snižava krvni pritisak, a o kalorijama koje se utroše tokom seksa napisane su prave enciklopedije.

Nije baš kao pravi trening, jer muškarac u principu može da izdrži oko sedam i po minuta u ovim krajevima sveta, ali svejedno vas dobro razgiba, digne puls i oznoji vas.

Za kraj, od seksa ćete bolje spavati, jer vas endorfini oslobađaju stresa i pripremaju za dobar i dubok san.

Šta čekate?

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.