Zašto muškarci ne žele da gledaju taj film?

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto muškarci ne žele da gledaju taj film?

Jelena Rozga bila je gost jutarnjeg programa Naxi radija, a slušaoci najslušanije beogradske radio stanice imali su priliku da osete kako izgleda popiti prvu kafu sa jednom od najvećih muzičkih zvezda regiona.

Foto: Naxi media

 Popularna Splićanka otkrila je da će fanove obradovati novim albumom do kraja godine i da u planu ima veliki beogradski koncert.

Po prvi put pričala je i o tome kako je postala deo kultne grupe Magazin i da je za to najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaslužna njena majka koja je kontaktirala Tončija Huljića.

Ipak, komentar na film "Pedeset nijansi- Siva" izazvao je brojne komentare slušalaca Naxi radija, posebno muškog dela publike.

Svima preporučujem film "Pedeset nijansi- Siva". Sigurno su do sada mnogi pročitali knjigu i pogledali taj film. Ja sam to uradila sa svojim prijateljica, a momci nisu hteli da nam prave društvo. Zanima me zašto muškarci ne žele da pogledaju taj film”, zapitala se Rozga.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.