“Zagorela” Slađa zaskače sve muškarce u Parovima, ni Era nije pošteđen!

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2015, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zagorela” Slađa zaskače sve muškarce u Parovima, ni Era nije pošteđen!

Hrvastka političarka i pevačica Slađana Petrušić ostavila je u neverici svoje cimere u vili “Parova” kada je otkrila da dve godine nije imala seksualne odnose.
Slađana je to obrazložila time što je poslednji dečko veoma razočarao i povredio, te da zbog toga nije imala seks nakon veze sa njim, ali joj je tek nekolicina učesnika poverovala.
Ako možemo da procenimo po njenom ponašanju za ova dva dana, nema spora da će apstinenciju prekinuti upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u vili “Parova”, budući da je već krenula da nasrće na muškarce.

Na žurki na bazenu je najpre skakala na Nenada Marinkovića Gastoza, a zatim i na kaskadera Uroša Ćertića, da bi se na kraju prebacila na Eru Ojdanića.
Ko će se okoristiti o Slađinu čežnju, videćemo već…
 

#svet
The post “Zagorela” Slađa zaskače sve muškarce u Parovima, ni Era nije pošteđen! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.