Za ovim lepoticama muškarci se NE okreću

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ovim lepoticama muškarci se NE okreću

Od svih stvari oko kojih se muškarci i žene teško slažu, ženska seksepilnost spada u red onih gde je nemoguće postići slaganje. I dok je muškarcima raskošna plavuša bujnih grudi i usana, sinonim za seks bombu, dotle ženama takve devojke izgledaju napadno. Sićušne crnke ogromnih zadnjica visoko su pozicionirane na muškoj skali zgodnih cica, dok ženama takve devojke izgledaju jeftino. Ni ove svetske lepotice nisu uspela da zadovolje strogi sud muškaraca kada je seksepilnost u pitanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kada se Kejt Mos počekom 90-ih pojavila na svetskoj modnoj sceni, mnogi su želeli da imitiraju njen specifični izgled. Danas, Kejt ima 41 godinu i mnoštvo titula koji je opisuju kao najbolje odevenu ženu ili kao najseksi ženu na planeti. Međutim, današnji muškarci kao da ne umeju da cene specifičnu lepotu ove manekenke. Tako se nedavno, među muškim korisnicima foruma "DigitalSpy" povela žučna rasprava inspirisana "zapuštenim" izgledom Mosove, koja je rezultirala zaključkom da manekenka vapi za detaljnim kupanjem.

Relevantnost nekog holivudskog glumca meri se najčešće mišljenjem da li je taj glumac zgodan ili ne. Do pre nekoliko godina, i žene i muškarci, stavljali su  glumicu Kameron Dijaz u grupi onih zgodnih. Tako je 2011. godine magazin "Maxim" visoko pozicionirao ovu glumicu na listi najzgodnijih žena sveta, ali ju je već naredne godine izostavio sa liste. Njena besprekorna figura ipak joj nije bila dovoljna da se nađe na listi zgodnih žena. Drugim rečima, iako muškarci vole žene koje su fit, ipak su im manje privlačne one koje, poput Kameron, imaju veće mišiće od njih samih.

Kada je fizički izgled u pitanju, Kejt Midlton je suvereno vladala kategorijom "lepih i otmenih" čak i onda kada nije bila deo kraljevske porodice. Bilo je i onih koji su sadašnju suprugu princa Vilijama smatrali za seksi i zgodnu cicu, ali to je bilo davno vreme. Međutim, kada je 2013. godine izašla lista "100 najseksepilnijih žena sveta" magazina FHM, Mila Kunis je bila na vrhu te liste dok vojvotkinje nije bilo ni u najavi.

Logično je pomisliti da se za većinu muškaraca, vrhunac ženske lepote iscrpljuje u telu naglašenih oblina sa posebno veliko zadnjicom. Iako Dženifer Lopez ispunjava ove standarde, ipak mnogim muškarcima ova pevačica jednostavno nije seksepilna. Najviše zbog toga što i u petoj deceniji života peva pesmice o seksi guzi, i insistira na duboko dekoltiranim haljinama.

Kada se pre desetak godina pojavila na muzičkoj sceni, Rijana je bila smerna devojčica sa Barbadosa koja je pevala praznjikave "tra-la-la" pesmice, što je učinilo da je javnost percipira kao finu i čednu devojčicu. Međutim, imidž loše devojke, koji je prigrlila godinama kasnije, učinio je da Rijaninu seksualnost muškarci posmatraju sa drugačijeg stanovišta. I dok joj se žene dive zbog zdravog i hrabrog odnosa prema sopstvenom telu dotle je za mnoge muškarce Rijanina golotinja preterana.

Nakon uspeha kultne serije "Seks i grad" profesionalni status Sare Džesike Parker niko nije doveo u pitanje. Međutim, ono što je mnoge dokone korisnike interneta bacilo u ozbilja razmatranja bilo je jednostavno pitanje da li je Sara Džesika Parker lepa, ili je ružna. Ono što je sigurno jeste da je glumica dobar primer istinitosti izreke da je lepota u oku posmatrača. I dok žene mahom hvale njen fizički izgled, dotle muškarci kritikuju njeno lice, nos pa čak i glas, ističući često, da je sličnost između nje i konja - zapanjujuća.

Ništa manje nisu oprečna mišljenja ni kada je seksepilnost Viktorije Bekam u pitanju. Iako supruga fudbalera Dejvida Bekama slovi za ikonu stila, na koju se mnoge dame ugledaju, muškarci su nešto strožiji kada je ova žena u pitanju. Tako na primer,  često joj zameraju da je previše mršava, previše plastična, i - pomalo uobražena. Drugi, poput njenog supruga, nemaju problem sa njenim izgledom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.