Za 19. rođendan postala multimilionerka zahvaljujući tatinom poklonu!

Izvor: BKTV News, 31.Okt.2014, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 19. rođendan postala multimilionerka zahvaljujući tatinom poklonu!

Dejzi Okampo iz Čikaga nije ni slutila kakvo je iznenađenje čeka, kada je 6. oktobra slavila svoj 19. rođendan.

Dejzi je od svog oca na poklon dobila loto tiket koji je ispao dobitna kombinacija. Ona je osvojila četiri miliona dolara.
 
 
-Retko igram lutriju. Moj tata kupi tiket povremeno i mislila sam da je dobra ideja da mi kupi dva tiketa za rođendan- rekla je Dejzi za “ABC njuz”.
Kad je videla da je u njenim rukama dobitni tiket, Dejzi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nije mogla da veruje svojim očima.
 
 
-Počela sam da se znojim i tresem. Nisam mogla da poverujem da je stvaran – rekla je ona, dodajući da je i njen otac bio zapanjen.
-Moj tata je mislio da se šalim. Kad sam ga uverila da sam dobila na lutriji, pitao me da li sam dobila 500 dolara. Odgovorila sam mu: “Ne, dobila sam četiri miliona!” – navela je Dejzi.
 
 
 
Ona planira da nastavi da radi u radnji za odeću kao i dosad jer je njena porodica, kako je objasnila, “skromna i veruje u jaku radnu etiku”.
Dejzi je takođe rekla da će dobitak podeliti sa tatom i da će kupiti novu kuću, a da će deo novca otići na fakultet.
-Ovo je definitivno moj najbolji rođendan – zaključila je ona.
 
Izvor:Blic
The post Za 19. rođendan postala multimilionerka zahvaljujući tatinom poklonu! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.