ZA DOBRO JUTRO: Čim vidite kako gorila pleše brejkdens u bazenu, poželećete odmah da odete negde na plažu i radite isto! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA DOBRO JUTRO: Čim vidite kako gorila pleše brejkdens u bazenu, poželećete odmah da odete negde na plažu i radite isto! (VIDEO)

Dobro jutro! Gorila Zola iz zoološkog vrta u Dalasu privukla je pažnju posetilaca svojim brejkdens plesom.

Zola je prvo stajala u svom bazenu i mahala rukama, a onda je počeo spektakl.

Gorila je počela da se vrti i okreće, a pritom je pravila pokrete koji veoma podsećaju na brejkdens. Snimak je napravila čuvarka Ešli Or.

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Snimak gorile koja pleše u bazenu ulepšaće vam dan

Izvor: B92, 24.Jun.2017

Gorila u Zoo vrtu u Dalasu dobila je bazen da se rashladi i to ju je toliko obradovalo da je izvela pravu koreografiju...Čuvarka Ešli Or snimila je gorilu Zolu dok se igra u vodi...Iz zoo vrta kažu da je to znak "sreće kod primata" i da im bazen pruža "mentalnu i fizičku stimulaciju"...Na internetu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.