Izvor: Njuz.net, 22.Jun.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Inauguracija će koštati između 200 i 400 evra

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 22. jun 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će svečana inauguracija, koja će biti održana u petak, koštati između 200 i 400 evra. Vučić je tom prilikom naglasio da je to daleko manje nego što bi inauguracija koštala da je pobedio neko od dosovskih kandidata.
– Vidim da se mnogi ovih dana pitaju koliko će koštati inauguracija i ko će to da finansira. Oni to rade jer vrlo dobro znaju koliko bi para potrošili da su na mom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i zbog toga uporno pokušavaju da ubede građane u to da je inauguracija za 5.000 zvanica, dvadesetak dana nakon polaganja zakletve, nepotrebna i preskupa, a ona će koštati samo između 200 i 400 evra jer će se održati u starom, već postojećem objektu – istakao je Vučić.
– Prostor smo na vreme rezervisali, kada je cena bila daleko niža, jer vodimo računa o svakom dinaru pošto znamo kakva je ekonomska situacija i da nemamo novca za rasipanje. Koristićemo i stari crveni tepih, a svečani špalir vojnika i vojni orkestar činiće vojnici koji su već u vojsci tako da nas ni to neće ništa koštati. Čak će i poslanici dolaziti autobusom, a ne službenim kolima, jer smo troškove sveli na minimum – objasnio je novi predsednik Srbije.
Vučić je dodao da ga ne čudi priča o tome koliko košta inauguracija jer njegovi politički protivnici ne mogu da ponude građanima ništa osim mržnje prema njemu i tom prilikom je najavio da će samo za njih napraviti još jednu inauguraciju.
– Pošto je ova koštala rekordno malo, sigurno najmanje u novijoj istoriji, organizovaću i posebnu inauguraciju na kojoj će svi iz opozicije moći da mi skandiraju “Vučiću pederu“. Neka uživaju i neka viču ceo dan, meni to uopšte ne smeta– istakao je on i napomenuo da će druga inauguracija koštati toliko malo da će Srbija na njoj verovatno i zaraditi.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.