Izvor: Njuz.net, 15.Avg.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Fontana na Slaviji među 10 najlepših fontana koje ne rade

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 11. avgust 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nova fontana na Slaviji među deset najlepših fontana u Evropi koje ne rade, ako ne i najlepša, i da je ponosan zbog toga.
On je dodao i da su ga nasmejale kritike onih koji ma je smešno što tek otvorena fonatana sada tri meseca neće raditi.
– Da budem iskren, ponekad mi takve kritike zasmetaju i zabole, jer znam koliko je truda uloženo.
Ali se onda setim da tako nešto govore >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << oni koji sveta nisu videli, koji ne znaju, ili namerno neće da znaju, da retko koji grad u Evropi ima tako lepu i novu fontanu koja ne radi – rekao je Vučić.
Kako je istakao, da je znao da će biti ovakvih komentara organizova bi svečani početak nerada fontane.
– Ali mi nismo takvi. Sve što radimo, radimo zbog građana, a ne zbog promocije i tako će biti i ubuduće – ocenio je Vučić.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.