Vratio se: Švarceneger ponovo glumi Konana

Izvor: Blic, 27.Okt.2012, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se: Švarceneger ponovo glumi Konana

Arnold Švarceneger sprema se za povratak svojoj poznatoj ulozi Konana u novom nastavku koji će producirati "Universal Pictures", saopštila je ta producentska kuća. Švarceneger u punoj snazi

Šezdesetpetogodišnji Švarceneger glumiće strašnog Konana u "Legendi o Konanu" ,30 godina nakon što je prvi film o varvarinu proslavio austrijskog bodibildera i pretvorio ga u holivudksu zvezdu.

Arnold Švarceneger

- Uvek sam voleo lik Konana i čast mi je da ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igram tu ulogu - poručio je bivši guverner Kalifornije.

"Konan varvarin" iz 1982. i "Konan uništitelj" iz 1984. godine, zajedno su zaradili više od 70 miliona dolara. Novi nastavak Konana bi u bioskope trebalo da stigne na leto 2014. godine.

Ovo je najnoviji korak popularnog glumca ka povratku u Holivud, nakon što je heroj mnogih akcionih filmova okončao svoj mandat kao guverner Kalifornije, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švarceneger opet stiže kao Konan

Izvor: B92, 27.Okt.2012

Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) glumiće i u trećem nastavku filma o ratniku Konanu varvarinu, saopšteno je iz studija „Juniversal pikčers“ (Universal Pictures)...Bivši bodibilder i bivši guverner Kalifornije, odlučio je da se vrati glumi, pa će zaigrati u još jednoj priči o izmišljenom...

Nastavak na B92...

Švarceneger ponovo glumi Konana!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2012

Arnold Švarceneger sprema se za povratak svojoj poznatoj ulozi Konana u novom nastavku koji će producirati "Universal Pictures", saopštila je ta producentska kuća...Šezdesetpetogodišnji Švarceneger glumiće strašnog Konana u "Legendi o Konanu", 30 godina nakon što je prvi film o varvarinu proslavio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.