Vraća se serija Bekstvo iz zatvora

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se serija Bekstvo iz zatvora

Posle sedam godina pauze, stiže nam trailer za novu sezonu serije Bekstvo iz zatvora (Prison Break).

Fox je danas objavio novi trejler za popularnu seriju, koja će posle sedam godina pauze biti ponovo oživljena sledeće godine.

Trejler nam pokazuje stare znalce, braću Majkla Skofilda (Wentworth Miller) i Linkolna Barovsa (Dominic Purcell) nekoliko godina nakon dešavanja iz poslednje sezone.

Ovoga puta Majkl planira bekstvo iz zatvora koji je lociran na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bliskom Istoku, a kako to izgleda pogledajte u ovom trejleru:

Za više detalja sa snimanja nove sezone, uključujući i bliski susret sa smrću koji je imao glumac Dominic Purcell tokom snimanja, posetite portal IGN Adria.

Inače sledeća sezona Bekstva iz zatvora ponovo će ujediniti isti producentski tim koji je radio na ovoj seriji, uključujući Pola T. Šeuringa, Nila Morica, Marti Adelstejna i Dona Olmsteda.

Premijera je zakazana za 2017. na FOX-u.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.