Vlado Georgiev u Bašti kod Juge ovog petka

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev u "Bašti kod Juge" ovog petka

Nakon što je početkom juna otvorio koncertnu sezonu u "Bašti kod Juge", naš proslavljeni kantautor Vlado Georgiev vraća se u jednu od najlepših beogradskih bašta, gde će ovog petka, 4. septembra održati još jedan koncert za svoje fanove.

Vlado Georgiev je jedan od najinteresantnijih i svakako najpopularnijih domaćih muzičara, poznat po iskrenim, autobiografskim pesmama, karakterističnom vokalu i raskošnom pop zvuku.

Njegove balade omiljene su podjednako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << damama i muškarcima, a stavovi i britki komentari istovremeno ga čine idolom i trnom u oku neistomišljenika što samo doprinosi imidžu buntovnika i šarmera starog kova koji ga prati od samog početka karijere.

Podsećamo, Georgiev je početkom juna proslavio svoj 39. rođendan upravo na svom prvom letnjem koncertu u "Bašti kod Juge", a pevač će ovog petka, 4. septembra ponoviti svoj bogat repertoar uz gotovo dvosatnu svirku.

Ulaznice za ovaj koncert već su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa po ceni 1000 dinara.

"Bašta kod Juge" se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u letnjim danima. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je "Bašta kod Juge" najpoznatija, pogledajte delić noćne atmosfere:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlado Georgiev u „Bašti kod Juge“ ovog petka

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Sep.2015

Pošto je početkom juna otvorio koncertnu sezonu u „Bašti kod Juge“, naš proslavljeni kantautor Vlado Georgiev vraća se u jednu od najlepših beogradskih bašta. U petak, 4. septembra, na istom mestu održaće još jedan koncert za svoje fanove. Vlado Georgiev je jedan od najinteresantnijih i...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.