Vlada Divljan u bolnici, život mu nije ugrožen

Izvor: 011vodič.com, 30.Jan.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Divljan u bolnici, život mu nije ugrožen

Poznati muzičar Vlada Divljan nalazi se u bolnici u Beču na medicisnkim ispitivanjima, ali njegov život nije ugrožen, rekao je za “Blic” Dejan Đurović, Divljanov tast.
Đurović nam se javio dok se nalazio na granici Austrije i Mađarske i on nam je rekao da je poznati muzičar van životne opsanosti.
– Bio sam kod Vlade u bolnici i on je dobro. Lekari ispituju njegovo zdravstveno stanje, ali Vlada je svakako van životne opasnosti – bio je kratak Đurović koji je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u društvu sina Vlade Divljana.
Nešto ranije mediji su preneli vest pozivajući se na hrvatski T portal da se “nekadašnji frontmen benda “Idoli” i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa Vlada Divljan (56) trenutno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, on se već godinama bori s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala.
– Vest o teškom zdravstvenom stanju i njegovoj borbi za život rastužila je mnoge njegove prijatelje u muzičkim krugovima, posebno dugogodišnjeg bliskog prijatelja Maksa Juričića”, objavio je Tportal.
– Vladi sada nije ni do čega. Trenutno je u bolnici u Beču u vrlo lošem stanju i iskreno se nadam da će se izboriti za život. Već dugo se bori s tim. Još nakon našeg zajedničkog koncerta u zagrebačkoj Tvornici pre dve godine išao je direktno na operaciju – rekao je za T portal Maks Juričić, zagrebački roker i dobar prijatelj Vlade Divljana.

The post Vlada Divljan u bolnici, život mu nije ugrožen appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Vlada Divljan poručio: Nisam životno ugrožen, osećam se vrlo dobro

Izvor: Blic, 30.Jan.2015

Poznati muzičar Vlada Divljan nalazi se u bolnici u Beču na medicisnkim ispitivanjima, ali njegov život nije ugrožen, potvrdio je za “Blic” Dejan Đurović, Divljanov tast...Đurović nam se javio dok se nalazio na granici Austrije i Mađarske i on nam je rekao da je poznati muzičar van životne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.