Vjerenički prsten sa kamerom?!

Izvor: Cafe.ba, 27.Avg.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vjerenički prsten sa kamerom?!

Ne, nije riječ o špijunskoj napravi, već o namjeri da se ovjekovječi jedan romantičan trenutak.

Više nije dovoljno samo da klekneš i pružiš prsten, tehnologija 21. vijeka je umiješala prste i u vjerenički prsten.

Ukoliko želite da za sva vremena zabeležite trenutak kada ona kaže "da", ne morate da krijete kameru u obližnjem žbunju - kupite vjerenički prsten upakovan u kutijicu sa kamerom!

Grupa američkih studenata je došla na ideju da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << jednu takvu kutiju, kada ih je njihov kolega zamolio da se negde sakriju i snime ttrenutak kada on bude zaprosio svoju devojku.

Oni su mu napravili ukrasnu kutiju za prsten sa dugmetom kojim aktivira video i audio snimanje.

"Ring kamera" snima iz ugla budućeg mladoženje, ima širokougaoni objektiv, tako da ne morate da brinete da li će nešto propustiti.

"U poređenju sa običnim vjereničkim prstenjem, i sa činjenicom da treba da platite tajnom fotografisanje, naš proizvod je veoma pristupačna", kažu tvorci ove zanimljive spravice koju prodaju za oko 200 dolara, ali i iznajmljuju za skoro duplo nižu svotu.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.