(VIDEO) Mile Kitić postao reper!

Izvor: Press, 14.Nov.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Mile Kitić postao reper!

Pevač je već ekranizovao ovu pesmu, a u spotu se pojavljuje kao pravi reper u dukserici i sa kapuljačom na glavi. Umesto Grandovih balerina u spotu su zaigrali brejkdenseri!
"Kada je izašla pesma “Paklene godine”, mnogi su rekli da nije dobra, da to nisam ja, neki su se oduševili, ali je privukla pažnju i danas je veliki hit. Na nastupima nastane haos kad krene ta pesma. Pesma “Nokaut” mi se odmah dopala i rekao sam da moram da je snimim", izjavio je Mile.
Poslušajte pesmu i pogledajte Mileta Kitića u novom izdanju, pa presudite koji fazon mu bolje stoji:

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Ukr'o hitić Mile Kitić!

Izvor: Press, 15.Nov.2013, 15:13

Ukoliko u isto vreme pustimo pesme Mileta Kitića i grčkih izvođača, shvatićemo da se izuzev reči ništa više ne razlikuje. Čak ni spot!. Kako je pesma Stamatisa Gonidisa i Nokauta izašla pre skoro čitavih godinu dana, a Miletov "Nokaut" pre nepunih nedelju dana, jasno nam je da je Kitić pozajmio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.