VIDEO: Konobarica imala seks sa gostom usred kafića

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Konobarica imala seks sa gostom usred kafića

Gost kafića i konobarica nisu mogli da obuzdaju strasti, već su se poseksali nasred bašte kafića nakon zatvaranja! U ljubavnom zanosu potpuno su zaboravili da ih snimaju sigurnosne kamere, kao i da je u lokalu još jedna konobarica.

Sigurnosne kamere jednog kafića snimile su trenutak u kojem konobarica i gost vode ljubav usred bašte lokala, kao da sutra ne postoji!

Par u zanosu ne samo da je zaboravio na kamere, već i na to da je još jedna koleginica u objektu... >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Njih dvoje su se "dohvatili" nešto pre ponoći, odmah nakon što je kafić zatvoren, ali radost nije dugo trajala pošto ih je koleginica uhvatila na delu.

Druga konobarica je, naime, izašla u baštu da pokupi još čaša kada je ugledala svoju koleginicu u ljubavnom zanosu sa mušterijom. Devojka je odlučila da se pretvara da ništa nije videla, brže bolje je pokupila čaše i ponovo ušla u lokal, dok su "golubovi" skočili kao opareni.

Nije poznato gde ni kada je nastao ovaj snimak, ali je za kratko vreme, koliko se nalazi na društvenim mrežama postao viralan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.