Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Da li su džentlmeni endemska vrsta?

Pa ako jesu zašto onda nisu zaštićeni?! Ne u onom smislu - zaštićen kao beli medved, već više kao - negujmo ih da nam drugo traju.

Svi ženski magazini "prodaju" priču da su muškarci jednostavni i da žene u prvom kontaktu sa njima treba da budu hladne, a kad ih navuku na "tanak led" onda treba da budu slatke. Skoro kao sladoled.

E, pa doskočimo im. Pravi lovci znaju da je sve stvar dobre pripreme. Postavljanje zamke i mamca, a priroda sve posle reši sama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Veći probem možeš imati u svojim redovima: ortaci iz kraja, škole, kolege sa posla, drugari sa fudbala. Da li slušati sopstveni instinkt ili se i tuđe iskustvo važi?!

Proceni sam, evo malog usmerenja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da li su džentlmeni endemska vrsta?

Izvor: Story, 21.Jun.2017, 15:47

Pa ako jesu zašto onda nisu zaštićeni?! Ne u onom smislu – zaštićen kao beli medved, već više kao – negujmo ih da nam drugo traju. Svi ženski magazini prodaju priču kako su muškarci jednostavni i kako žene u prvom kontaktu sa njima treba da budu hladne, a kad ih navuku na “tanak led”...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.