Ups, omaklo joj se: Kada je ustajala, smetnula je s uma da joj je haljinica prekratka! (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Nov.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ups, omaklo joj se: Kada je ustajala, "smetnula" je s uma da joj je haljinica prekratka! (VIDEO)

Sledeći put će biti pažljivija!

Lepo je videti zgodnu damu na estradi. Ali kada se ovako provokativno obuku, posle im je đavo kriv što se o njima i njihovom donjem vešu piše.

Tako je i Marina Tadić u jednoj emisiji pokazala kako nije savladala tehniku bezbednog ustajanja, pa je pored doze pesme, gledaoce i goste u studiju častila i svojim gaćicama.

Sledeći pu će biti opreznija, ili pak neće?

Izvor: S media, Foto: Screenshot/Youtube
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Pretraga po temi: Marina Tadić, Gaćice, Sevaju, Pevačica, Neoprezna

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svojim potezima pomerao je granice: Mnoge estradne ličnosti su bile "na krv i nož" s njim! (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Nov.2012

Imitacijama je pomerao granice. Zbog ovoga se zamerio mnogima. ..Goran Stojićević-Karamela je poznati imitator koji je veoma uspežno "skidao" najveće estradne zvezde kod nas. I dok je mnoge zabavljao, drugima se pak zamerao...Jelena Karleuša, Jami, Ceca, Keba, Zorica Brunclik.. Svi su bili na tapeti...Kako...

Nastavak na S media...

"Muko moja pređi na drugoga": Tanja Vojtehovski ne veruje šta je snašlo! (FOTO)

Izvor: S media, 29.Nov.2012

Tek joj sada život neće biti lak! ..On urla, peva, "nariče".. I to sve ispod Tanje Vojtehovski...Tanja je morala svoju muku da podeli na Tviteru. Naime kafić u njenoj zgradi je dobio novog pevača. Ta uživo muzika je ono što para Tanjine uši...- Kafić u mojoj zgradi je dobio live muziku. Izvođač...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.