Umrla mama iz serije Svi vole Rejmonda

Izvor: Mondo, 19.Apr.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla "mama" iz serije "Svi vole Rejmonda"

Doris Roberts nas je zasmejavala ulogom "šašave" Rejmondove mame, a umrla je u 90. godini.

  Doris Roberts je tumačila ulogu Meri Baron, mame iz hit sitkoma "Svi vole Rejmonda", koja je uvek bila na strani snaje, a ne svog sina Reja.

Umrla je u 90. godini u ponedeljak, a zbog ove uloge je osvojila četiri Emi nagrade, nagradu "Screen Actors Guild" i dobila još tri Emi nominacije, prenosi "CNN".

Kolege i prijatelji su objavili fotografije i poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na društvenim mrežama, opraštajući se od ove harizmatične glumice.

Među njima je i Pirs Brosnan, koji je, između ostalog, napisao:

"Draga Doris, imali smo zabavne trenutke, zar ne... Bila je radost raditi sa tobom, zasmejavala si me i činila zbog toga moj posao boljim. Počivaj u miru."

Od nje se oprostila i Medlin Sviten, koja je tumačila lik njene unuke iz serije.

❤️keep them safe for me up there pic.twitter.com/TkM9K7Xa1P

— Madylin Sweeten (@REALAllyBarone) April 19, 2016

Doris je šezdeset godina bila aktivni učesnik u svetu serija, filmova i pozorišnih predstava, a kolege su je opisivali kao "predivnu, zabavnu, nezamenljivu glumicu i prijateljicu".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.