Umalo ga zapalili!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2015, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo ga zapalili!

Drugi po redu muzički festival Pink televizije obeležili neorganizacija i nezanimljivi nastupi. Čast izuzecima.

Foto: YouTube screenshot

Na ovogodišnjem Pink festivalu nastupilo je 25 takmičara, plus izvođači koji su pevali u revijalnom delu.

Uz reklame, priče pevača iza scene i sabiranje glasova sve je trajalo preko pet sati. Publika u studiju se umorila, pa je voditelj festivala Milan Kalinić bukvalno morao da moli publiku da "udeli" aplauz pevačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji su nastupali posle ponoći.

Loša komunikacija (greška režije) Milana i Marijane Mićić, koja se družila sa takmičarima iza scene, činila je da šou ne teče kako treba, pa se u nekoliko navrata moglo osetiti kako se voditelji bukvalno "koprcaju" pokušavajući da "ispeglaju" rupe u programu.

U trenutku kada je Milan najavio da će podeliti nagrade, upalio se vatromet na sceni, greškom (doduše na kratko) i umalo ga zapalio! Na sreću, on je na vreme ustuknuo i spasio obrve i kosu.

Juice, koji je takođe učestvovao na ovom festivalu, našalio se sa nekoliko rivala, pa je Bobanu Rajoviću i Miri Škorić odrepovao pesmu. Neki su to shvatili kao uvredu i kao neprimereno ponašanje, poput voditeljke Marijane koja je, onako za sebe prokomentarisala da je debil, ali se jasno čulo u programu uživo.

Brojni članovi žirija nagradu najboljem pevaču dodelili su Vesni Zmijanac, dok je nagradu publike dobila Dara Bubamara.

Foto: YouTube screenshot

Nagradu YouTuba i Facebook-a dobio je Boban Rajović, nagradu od kolega dobila je Vesna Zmijanac, dok su nagrade sponzora dobili Mira Škorić, Marina Visković i Goga Sekulić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.