Uleteo na biciklu u restoran, iskapio flašu ljutog sosa, pa poslat pravo u zatvor

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uleteo na biciklu u restoran, iskapio flašu ljutog sosa, pa poslat pravo u zatvor

Neobjašnjiv postupak jednog mladog Nemca ostavio je u čudu policiju, a njega poslao pravo u zatvor.

Kako prenosi AP, muškarac (34) je ukradenim biciklom razbio izlog jednog berlinskog restorana u koji je potom ušao, zgrabio bocu tabasko sosa i sručio polovinu njenog sadržaja u grlo.

Portparol policije Jens Berger izjavio je danas da je mladiću pozlilo, ali da je ostalo nejasno zašto je ljutim sosom pokušao da utoli žeđ. On veruje da je bocu tabaska pomešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa flašom popularnog nemačkog likera.

Sučaj, koji se dogodio tokom noći, prijavili su stanari okolnih zgrada kada su čuli pucanje stakla.

Mladi muškarac, čije ime nije objavljeno, nalazio se u restoranu kada je uhapšen.

Berger je rekao da je izgrednik policiji ispričao da je upao u restoran jer je bio žedan i da sve što želi je da spava. Želja mu je uslišena - u zatvorskoj ćeliji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Iskapio flašu ljutog sosa misleći da je alkohol

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2015

BERLIN- Neobjašnjiv postupak jednog mladog Nijemca ostavio je u čudu policiju, a njega poslao pravo u zatvor...Kako prenosi AP, 34-godišnji muškarac je ukradenim biciklom razbio izlog jednog berlinskog restorana u koji je potom ušao, zgrabio bocu tabasko sosa i sručio polovinu njenog sadržaja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.