Uhapsiće Zmaja?!

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapsiće Zmaja?!

Osnovni sud u Mrkonjić Gradu izdao je nalog za privođenje Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaja od Šipova, pišu domaći mediji.

Foto: Hepi tv

Protiv učesnika rijalitija "Parovi" vodi se krivični postupak zbog proizvodnje i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih naprava, prenosi PRessSerbia.com

Pored Zmaja, optužnica tereti i njegovog brata Rajka, koji se takođe nije pojavio na ročištu u Banjaluci.

Iz tog razloga, sudija je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da potraži pomoć policije koja ukoliko ne uspe da ih pronađe mora da raspiše poternicu. Grahovac se uz prodaju oružja tereti i za nanošenje teških telesnih povreda.

Podsetimo ovo nije prvi put da neki od učesnika rijalitija "Parovi" ima problema sa zakonom. Mimi Oro je hapšena zbog prostitucije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.