Uhapšena Kristina Agilera!

Izvor: S media, 01.Mar.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena Kristina Agilera!

Kristina Agilera i Metju Ratler privedeni su posle "lude" noći u Los Anđelesu. Pevačica je uhapšena zbog pijanstva u javnosti, a njen dečko zbog vožnje u pijanom stanju.

"Kristina nije znala za sebe, policajci su shvatili da je 'mrtva' pijana i oboje ih priveli", rekao je izvor blizak policiji za sajt "TMZ".

Dok je pevačica puštena uz 250 dolara kaucije, njenom novom dečku određena je kaucija u iznosu od 30.000 dolara.

Kristina i Metju se zabavljaju od novembra, a vezu su obelodanili samo dva meseca nakon što je pevačica podnela zahtev za razvod od Džordana Bratmana posle pet godina braka. Par ima trogodišnjeg sina Maksa.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena pijana Christina Aguilera

Izvor: CrveniTepih.com, 02.Mar.2011, 07:09

Popularna američka pevačica raskošnog glasa Christina Aguilera uhapšena je u društvu dečka Matthew Rutler u utorak ujutru. Razlog zbog kojeg su njene ruke završile u lisicama jeste opijanje u javnosti, dok je Rutler uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Kako javlja američki portal TMZ za Rutlera...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.