Toni Bler: Na šta vam liči ovaj glavni grad, ko da vas je neko bombardovao

Izvor: Njuz.net, 27.Feb.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Bler: Na šta vam liči ovaj glavni grad, ko da vas je neko bombardovao

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeRuševine tik do vlade šalju lošu poruku investitorima, smatra Bler

BEOGRAD, 27. februar 2015, (Njuz) – Bivši britanski premijer i sadašnji savetnik mnogih vlada Toni Bler održao je još jedno savetničko predavanje za Vladu Srbije i pritom izneo utiske koje je stekao dok su ga dovozili ulicama Beograda.
- Ljudi, obratite malo pažnju, ma je l’ ste videli ono u centru grada, pa ko bomba da je pala, istakao je.
Bler, koji je održao jednosatno predavanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << našu vladu i premijera na temu poboljšanja procesa reformi, medijskih pojavljivanja i privlačenja investicija, rekao je da je posebno za ovo poslednje veoma važno malo se potruditi i sa naše strane kako bi strani investitori stekli što bolji utisak kad dođu u zemlju.
Bler tvrdi da ne može da spinuje ruševine u sred grada tako što će reći da je „tu bilo neko bombardovanje“

Pročitajte još i:
Džejmi Šej imenovan za portparola Vlade Srbije
- Ovako, kad vide one ruševine, i to, ni manje ni više tik do Vlade, to šalje veoma lošu poruku. Mislim, kako ja nekog svog poznanika šeika da ubedim da ulaže kad vidi sve ono. Hoću reći, šta se to uopšte desilo da su te ruševine tu? Hajte, molim vas, iscimajte se malo, pa ni ja nisam svemoćan, napomenuo je Bler.
Pročitajte još i:
Toni Bler savetovao Vučića da bombarduje Srbiju
Bivši britanski premijer se i zapitao kako to da spinuje. -Šta da kažem, kao, da je bilo neko bombardovanje? Ma dajte, prekorio je Bler naše ministre.
Pročitajte još i:
Kako su političari tvitovali posle Blerove posete
Na kraju sastanka, vrh naše države se izvinio gostu i izneo uveravanja da će to što pre srediti, ne prestajući da se zahvaljuje na još jednom neprocenjivom savetu.
- Svaku paru vredi, zaključio je posle predavanja premijer Vučić.
Marko Somborac

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TONI BLER RAZREDNI STAREŠINA Šta je bivši britanski premijer radio u Beogradu

Izvor: Blic, 27.Feb.2015

Toni Bler je na susret sa srpskim ministrima kasnio desetak minuta, a posle rukovanja i upoznavanja, ležerno je skinuo sako i održao im predavanje...Blerov uvodni govor za okruglim stolom u Klubu poslanika na Dedinju, u sredu pre podne, trajao je 20 minuta. Neke od prisutnih je, kako nam kažu, podsetio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.