Teška kao crna zemlja: Marijana Mićić napravila skandal!

Izvor: S media, 20.Jan.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška kao "crna zemlja": Marijana Mićić napravila skandal!

Niko ne bi ni pomislio da je spremna na ovako nešto!

Marijana Mićić nedavno je na Kopaoniku napravila skandal jer nije htela da plati 60 dinara za kuver (korišćenje escajga, pranje stolnjaka...). Voditeljka je posle ručka napala konobara i odbila da da novac za nešto za šta se izdvaja u svakom restoranu.

- Video sam nedavno Marijanu kako se svađa s konobarom koji joj je objašnjavao da je naplata kuvera normalna stvar u svakom restoranu. Zar je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je baš tolika stipsa da neće da plati 60 dinara. Jela je i pila po najskupljim restoranima na Kopaoniku, a vrištala na konobara zbog siće. Posle rasprave morala je da plati. Dok je izlazila, vikala je: „Bezobrazni ste, nikad više neću kročiti u ovu kafanu!“ Tako je i bilo, kako sam čuo, tamo više nije odlazila - kaže izvor s lica mesta.

Izvor: Smedia/Kurir, Foto: Kurir

Pretraga po temi: Marijana Mićić, Voditeljka, Skandal, Kopaonik

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška kao 'crna zemlja': Marijana Mićić napravila skandal!

Izvor: medio.rs, 20.Jan.2013

Niko ne bi ni pomislio da je spremna na ovako nešto!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.