Izvor: Njuz.net, 30.Nov.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija Pink pokreće novi kanal “Pink Vučić”

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 30. novembar 2016, (Njuz) – Rukovodstvo Radio-televizije Pink odlučilo je da pokrene potpuno novi kanal pod nazivom “Pink Vučić”.
Novi program će se baviti premijerom Aleksandrom Vučićem 24 sata dnevno 365 dana u godini, a odluka je doneta nakon što je najpre pokrenuta inicijativa da televizija Pink promeni ime u “Pink Vučić”.
– Shvatili smo da bi to bio ekstreman potez koji bi zbunio naše gledaoce, pa smo odlučili da formiramo potpuno novi kanal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Na ovom programu gledaoci će moći da gledaju sve isto kao na našem glavnom kanalu, samo prilagođeno tematici televizije – saopštio je Željko Mitrović.
Na „Pink Vučiću” će se emitovati brojne reprize o državnim udarima i rušenju Vučića, ali i ekskluzivne emisije kao što su “Sve za ljubav Vučića”, “Dobro jutro! Jovana, Srđan i Aleksandar”, “Minut-dva Vučića”, “Alek G show” i “Vučićeve zvezdice”.
– Emitovaćemo i sve javne nastupe premijera uživo, ali da ne bi baš kompletan program bio posvećen Vučiću i da bismo bili objektivni, bavićemo se ličnostima koje su protiv njega, kao što su Sale Prangija, Soroš, Žuta Patka i mnogim drugim. Želimo da nam program bude uravnotežen – naveo je Mitrović.
Više detalja o ovom projektu biće poznato uskoro, a nezvanično saznajemo da Pink neće stati na ovome već da će u narednom periodu ljubiteljima Vučića biti ponuđen ceo paket kanala koji će uključivati programe “Vučić Action”, “Svečana otvaranja” i “Vučić fashion”.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.