TERMINATOR: Pogledajte kako izgleda Čeda Jovanović posle operacije

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERMINATOR: Pogledajte kako izgleda Čeda Jovanović posle operacije

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović hitno je operisan u noći između četvrtka i petka u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica"

Čedomir Jovanović na svom instagram profilu objavio je slike posle operacije koju je imao prošle nedelje.

Tokom operacije Jovanoviću je odstranjen i deo kosti levog kolena. Ovom prilikom su mu sanirana oštećenja ligamenata i očišćen zglob.

Sudeći po fotografijama, Čeda sa svim "spravama" na nozi usled oporavka deluje kao Terminator, a verujemo da će se tom brzinom i potpuno oporaviti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO: Čeda posle operacije

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2014

BEOGRAD - Lider LDP-a je pokazao svojim pratiocima na društvenim mrežama kako mu izgleda noga nakon operacije. Predsednik LDP- a Čedomir Jovanović hitno je operisan 18. oktobra u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica".Zahvat je bio ozbiljan, i Čedi su lekari odstranili deo kosti levog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.