Izvor: Blic, 27.Feb.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svih pet su lepe kao prave lutke

Američka pop atrakcija „Pussycat Dolls” oduševila je sjajnim nastupom oko 8.000 obožavalaca. Koncert je održan u „Beogradskoj areni” pre dva dana, a pet mladih devojaka iz Bačke Palanke dobile su priliku da zahvaljujući „Blicu” upoznaju Nikol Šerzinger i ekipu.



Ksenija Vujinović, Miona Nikolašević, Dejana, Jovana i Tijana Đuić pobedile su na takmičenju za dvojnicu „Pussycat Dolls” i osvojile VIP ulaznice, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i upoznavanje sa devojkama iz grupe pre početka koncerta.

- Šokirala sam se kada su mi javili da smo pobedile, a sestre i drugarice mi nisu verovale kada sam im rekla da smo baš mi izabrane. Uverile smo se da je sve istina tek kada smo videle svoju sliku u novinama - priča Jovana Đuić i dodaje da su devojke iz Bačke Palanke veliki fanovi američke grupe, kao i da su jedva savladale uzbuđenje pred upoznavanje sa članicama „Pussycat Dolls”.

- Nikol nam je na srpskom rekla kako se zove i ja sam je zagrlila - kaže Jovana, a Dejana dodaje: „Imali smo utisak da su nacrtane lutke ušle u prostoriju! Prelepe su.”

Iako nisu imale puno vremena sa svojim idolima, devojke koje i same treniraju ples pamtiće dugo ovaj susret, kao i sam koncert koji je na njih ostavio snažan utisak.

- Koncert je bio spektakularan. Imaju originalan i energičan nastup, kao i sjajan odnos sa publikom - pričaju sve devojke uglas.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.